Miksi huoleton?

Vihdoinkin ratkaisu, jonka ansiosta hiukset eivät jää lattiakaivon kanteen tai lattiakaivoon. Spiraalimainen veden liike kuljettaa hiukset veden mukana ja tehokas virtaama pitää kannen ja lattiakaivon puhtaanpana.

Lattiakaivoon ei pääse kannen mitoituksen johdosta mitään sellaista mikä sinne ei saa mennä. Kansi ei siis aiheuta kaivon tukkeutumista.

Tuote täyttää kaikki märkätiloille asetetut laatuvaatimukset ja sen mitat on hyväksytty. Kannet on testannut Eurofins virallisin testausmenetelmin.

Huoleton kansiratkaisu vähentää merkittävästi vesivahingon riskiä. Tukkeutunut tai huonosti vetävä kaivo voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa merkittäviä vesivahinkoja märkätiloihin tai jopa koko rakennukseen.

Ympäristötietoisen valinta

Puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja ja kannen ainutlaatuinen muoto vähentää merkittävästi siivouksen tarvetta, mikä puolestaan säästää vettä.

Kansi on 100 % kierrätettävä. Se on myös todella pitkäikäinen.

Päivitä märkätilat uudelle vuosituhannelle! Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja hanki omasi jo tänään verkkokaupasta tai lähimmältä jälleenmyyjältä.

Innovaatio, joka ratkaisee lattiakaivon puhtaanapidon haasteen.

Usein luullaan, että kaivoon tai viemäriin ei saisi päästä hiuksia. Katso videolta, miten veden spiraalimainen liike jättää kannen puhtaaksi.

VIERITÄ ALAS

Meidän kotona on ollut Huoleton lattiakaivon kansi käytössä muutaman kuukauden. Aiemmin jouduin puhdistamaan ”normaalikannen” muutaman viikon välein hiuksista ja muusta karstasta. Täytyy sanoa, että nyt olen unohtanut koko puhdistustarpeen, kun Huoleton- kansi ei ole kerännyt minkäänlaista karstaa. Näin sen pitääkin olla, ettei lattiakaivon olemassa oloa edes huomaa.

Ajattelin alkuun, että kuinkahan kansi taipuu raskaan jalan alla ja meneekö lapsen varvas raosta läpi. Kummankin huolen totesin turhaksi hyvin nopeasti ensi testipäivien jälkeen. Onhan se harjattu teräskansi vielä ihan mielettömän tyylikäs! Ei ole paluuta vanhaan.

Jussi Pitkälä, Toimitusjohtaja, LVI-Palvelu Pitkälä Oy

Testatut kannet! Laatu, näyttävyys ja luotettavuus yhdessä paketissa.

VIRTAAMA

Kaivolta vaaditaan virallisissa testeissä 0,8 litran virtaus sekunnissa. Huoleton lattiakaivon kansi ylittää noin 1,5-kertaisesti vaaditun virtauksen.

AUKON KOKO

Huoleton lattiakaivon kansi täyttää aukon koon osalta kaikki viralliset testit ja määräykset. Kaivoon ei pääse täten sinne kuulumattomia roskia.

MATERIAALI

Kannen materiaalilta edellytetään rasitustestissä riittäviä lujuusominaisuuksia. Huoleton kansi on todettu virallisissa testeissä niin kestäväksi ettei se taivu tai murru normaalikäytössä.

Testaukset on suorittanut Eurofins.

TARKASTI VALITUT TUOTTEET
Katso värivaihtoehdot
Huoleton Kierre pyöreä vaihtokansi
(142mm, 148 mm, 150 mm, 152mm, 160 mm)
44,90 
Katso värivaihtoehdot
Huoleton Kierre neliö vaihtokansi
(150 mm, 155 mm, 190 mm)
44,90 
Katso värivaihtoehdot
Huoleton Pyörre pyöreä vaihtokansi
(145mm, 148 mm, 150 mm, 160 mm, 163 mm)
44,90 
Katso värivaihtoehdot
Huoleton Pyörre neliö vaihtokansi
(150 mm, 155 mm, 172 mm, 190 mm)
44,90 
Katso värivaihtoehdot
Huoleton Kierre neliökansi asennuskehyksellä
(197 mm)
59,90 
Katso värivaihtoehdot
Huoleton Pyörre neliökansi asennuskehyksellä
(197 mm)
59,90