Huoleton håller golvbrunnen och stanklåsen rena upp till 5 gånger längre. Lätt att byta!

Huoleton är ett finskt golvbrunnslock som avsevärt minskar behovet av att rengöra brunnen: rengöringsintervallet förlängs upp till fem gånger. Ta reda på mer och beställ ditt eget Huoleton lock med gratis hemleverans.

Prova Huoleton golvbrunnslock riskfritt i 100 dagar i ditt eget badrum och bastu. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera locket inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Vi har ännu inte fått nån retur av Huoleton golvbrunnslock. Så vi är övertygade att du också kommer att bli överraskad av hur bra det fungerar. Så beställ riskfritt ett Huoleton och gör din vardag enklare.

Huoleton är ett av världens bästa golvbrunnslock och en uppfinning för vilken det har blivit sökt internationellt skydd dvs. patent via PCT-systemet.

Tack vare den enhetliga öppningen och den unika utformningen, hålls brunnen, stanklåset och rören rena tom. fem gånger längre. Huoleton lockets vattengenomströmning är så bra, att duschvattnet drar med sig hår och ludd ända in i huvudavloppet.

Golvbrunnens lock har inte till uppgift att samla upp hår, utan endast att hindra allt för stort skräp att åka ner i avloppet. Hår, ludd eller djurhår fastnar inte i Huoleton locket, så tack vare det bibehålls en bra vattengenomströmning. Problem och stockningar uppstår om vattenströmningen blir svagare. Då börjar det hänga hår och annat ludd under locket. Detta kan man helt undvika med ett Huoleton lock.

Byt själv ditt nuvarande lock till ett Huoleton. Det är bara själva mittdelen som behöver bytas. Den går att lyfta upp t.ex. med en gaffel, penna eller skruvmejsel. Enkelt och lätt!

Glöm ett ständigt putsande av hår, ludd och pälshår från din golvbrunn, rör och lock. Låt duschvattnet ta hand om det för dig - prova själv och häpna!

Ett lock som rengör sig själv

Håll ditt badrum vackert och rent. Ett hygieniskt badrum är trevligt att använda och kan visas upp.

Hår, smuts eller ludd samlas lätt ovanpå golvbrunnen och de fastnar speciellt på undersidan av locket. Vi har en lösning som alltid håller golvbrunnslocket rent.

Du kommer att märka skillnaden redan vid första duschtillfället, så uppdatera ditt badrum idag och njut av ett renare slutresultat.

Är du nybyggare/entreprenör eller håller du på att renovera din bostad, fritidslägenhet etc.? Välj Huoleton golvbrunnslock med monteringsram, utvecklad tillsammans med plattsättare. Det är en högkvalitativ, installationsvänlig och attraktiv helhet.

 • "Vi har använt den här produkten hemma och först var jag lite skeptisk till hur den skulle fungera, men den fungerar. Inga hårstrån eller hundhår fastnar i locket. Brunnen håller sig ren längre och är underhållsfri. Och att installera produkten är enkelt. Det stadiga rostfria locket sviktar inte under fötterna utan förblir intakt, till skillnad från plast."


  - Mika Peltola

 • Locket är både vackert och funktionellt, och det känns behagligt och högkvalitativt robust. En estetiskt tilltalande, miljövänlig produkt som borde vara standard överallt!.....och lyckan att slippa rengöra de obehagliga slemmiga klumpar av hår som hänger från golvbrunnens lock går inte riktigt att beskriva ..."

  - Gun, i Larsmo

 • "Förutom två vuxna har vi en tonåring i familjen och ofta även vänner på besök. Förr var hår i brunnslocket vardag. Det är nu historia, produkten fungerar verkligen! Bara positivt att säga om denna toppen produkt!"

  - Hälsn. familjen Peltomäki

 • "Produkten fungerar, som namnet antyder, är bekymmersfri och riktigt robust. Frun gillar också utseendet på locket och hur bekymmersfri den är. Jag rekommenderar den." (amn. huoleton är det finska ordet för bekymmersfri)

  - Jukka, från Tammerfors

 • "Jag provade på att skaffa ett nytt lock. Det bara forsar när vattnet far ner i avloppet. Och inget vatten blir mera kvar på golvet. Och det finns inget behov att rengöra locket. Kommer att beställa ett lock till. En fungerande grej."

  - Timppa

 • "Som pappa till fyra flickor med långt hår måste man rengöra brunnen ganska ofta. Huoleton var till hjälp med detta "besvär".

  - TK från Karleby

1 av 6

Välj den produkt som passar dig och ta reda på mer

1 av 3

Huoleton för företag

Vi samarbetar med flera återförsäljare och har levererat produkter till många företag med krävande behov såsom t.ex. gym. Ta reda på mer genom att klicka nedan på Huoleton Pro-webbplatsen.