Varför Huoleton?

Äntligen finns det ett sätt att undvika att hår fastnar i golvbrunnen eller silen. Vattenvirveln transporterar effektivt bort håret och det obehindrade vattenflödet håller silen och golvbrunnen ren länge.

Silen är utformad så att inget som kan täppa till golvbrunnen ska slinka igenom eller förorsaka problem i reningsverket. Man behöver därför inte oroa sig för att silen ska förorsaka något stopp i brunn eller rör.

Produkten uppfyller alla krav för våtrum och har godkända, standardiserade mått. Silarna har testats av Eurofins, en av världens främsta institutioner för produkttestning.

Huoleton-silen reducerar risken för vattenskador betydligt. En golvbrunn som är tilltäppt eller har ett dåligt vattenflöde kan i värsta fall förorsaka omfattande vattenskador i våtutrymmen eller i en hel byggnad.

Det miljömedvetna valet

Inga kemikalier behövs för rengöring och silens unika design minskar avsevärt behovet av rengöring, vilket i sin tur sparar vatten.

Golvbrunnssilen har en lång livslängd och är dessutom 100 % återvinningsbar.

Välkomna dina våtutrymmen till det nya milleniet! Bli en av våra nöjda kunder och skaffa din egen golvbrunssil från webbshopen eller hos närmaste återförsäljare redan i dag.  

En uppfinning som löser problemet med att hålla golvbrunnen ren

Många tror att man inte får spola ner hår i brunnen eller avloppet. Kolla på videon och se hur vattnets spiralformade rörelse lämnar sil, brunn och rör helt rena.

SKROLLA NER

Hemma hos oss har Huoletons golvbrunnssil varit i bruk i ett par månader. Tidigare var jag tvungen att rengöra den gamla silen med ett par veckors mellanrum och avlägsna hår och annan smuts. Nu har jag så gott som glömt behovet av rengöring, då Huoleton-silen inte samlat upp någon smuts alls. Så borde det ju vara; man ska inte behöva tänka på golvbrunnens existens.

Till först undrade jag om silen skulle böja sig under en tung fot, eller om barnets tå skulle slinka ner igenom öppningen. Mina bägge farhågor visade sig ogrundade efter ett par testdagar. Silen av borstat stål är dessutom väldigt stilren! Det finns ingen orsak att byta tillbaka till en gammal golvbrunnssil!

Jussi Pitkälä, vd, HPAC services Pitkälä Oy

Testade silar! Kvalitet, design och tillförlitlighet i ett och samma paket

VATTENFLÖDE

Rådande EU-standarder förutsätter att golvbrunnar har en flödeskapacitet på 0,8 liter per sekund. Huoletons golvbrunnssil överstiger kravet 1,5 gånger.

ÖPPNINGENS STORLEK

Huoletons golvsil har klarat alla tester och uppfyller alla officiella bestämmelser om öppningens storlek. På så vis garanteras att silen inte släpper in skräp i brunnen som inte hör hemma där.

MATERIAL

Huoletons golvbrunnssil har i officiella belastningsprov bekräftats vara så hållbar att den inte bryts eller böjs av normal användning.

Produkttesten har utförts av Eurofins.

NOGGRANT UTVALDA PRODUKTER
Se färgval
Huoleton Kierre, rund golvbrunnssil
(142mm, 148 mm, 150 mm, 152mm, 160 mm)
Se färgval
Huoleton Kierre, kvadratisk golvbrunnssil
(150 mm, 155 mm, 190 mm)
Se färgval
Huoleton Pyörre, rund golvbrunnssil
(145mm, 148 mm, 150 mm, 160 mm, 163 mm)
Se färgval
Huoleton Pyörre, kvadratisk golvbrunnssil
(150 mm, 155 mm, 172 mm, 190 mm)
Se färgval
Huoleton Kierre, kvadratisk golvbrunnssil med monteringsram
(197 mm)
Se färgval
Huoleton Pyörre, kvadratisk golvbrunnssil med monteringsram
(197 mm)